El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco enganya l’audiència en prometre imatges que no podia emetre
  • CA

Socialité torna a ocupar el centre de la diana mediàtica. El programa del cor de Telecinco, el que s’emet durant els migdies del cap de setmana, ha enfadat molt els seus teleespectadors. Una bona part de l’audiència ha omplert Twitter de crítiques cap a l’espai presentat per María Patiño en considerar que els han tornat a enganyar. No és el primer cop que prometen unes imatges en exclusiva que acaben no emetent, una tàctica deslleial per intentar captar l’atenció d’uns teleespectadors que han esclatat.

Fa un parell de setmanes prometien que emetrien les imatges d’Isa Pantoja i la mare abraçant-se, el que no s’acabava produint. Poc després anunciaven que farien pública la infidelitat d’un jugador molt conegut de Primera Divisió, el que finalment tampoc no feien. Doncs bé, aquest dilluns han tornat a fer una cosa similar.

En aquesta ocasió, afirmaven que havien aconseguit gravar imatges de dins de la casa familiar d’Isabel Pantoja: “Hem gravat què va passar a Cantora la nit de Nadal i el dia d’Any Nou. Tenim les imatges. La cúpula i l’advocada estan decidint quines parts podem emetre”. El problema? Que no es poden ensenyar imatges d’un espai privat sense consentiment perquè podria suposar un delicte contra la intimitat personal. Eren plenament conscients d’això, però van seguir publicitant les imatges fins al final del programa; quan l’advocava deia que no ho emetrien.

Nuria Marín, presentadora de ‘Socialité’ aquest dilluns / Telecinco

Un nou engany que va provocar que els teleespectadors se sentissin estafats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa