El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Intent desesperat de Telecinco per intentar guanyar a Antena 3
  • CA

Els directius de Telecinco estan desesperats perquè no aconsegueixen guanyar en audiència a Antena 3 en la franja prèvia al telenotícies. Els rivals sempre guanyen gràcies a l’emissió de Pasapalabra, el que suposa un maldecap per Paolo Vasile i companyia. Han intentat de tot, fins al punt de començar abans els realities de la nit per poder lluitar mínimament. Tampoc aquest intent desesperat ha triomfat, per la qual cosa han optat per canviar d’estratègia. L’última? Crear un programa nou que s’emetrà exclusivament en l’espai de vuit a nou del vespre. El presentarà Sonsoles Ónega, que passarà a fer doblet entre setmana. I sobre què anirà el programa? La cadena ha anunciat que, bàsicament, consistirà en una versió vespertina del seu magazín del migdia. De fet el nom ja indica que serà un format molt similar, de Ya es mediodía a Ya son las ocho.

D’aquesta manera premien la periodista, que segueix fent molt bons números després d’El Programa de Ana Rosa. Als vespres no ho tindrà tan fàcil, però, tenint en compte que darrerament Antena 3 és la líder indiscutible d’aquella hora i que hi ha molts teleespectadors fidels a Pasapalabra.

Telecinco segueix fent proves i ara s’inventa aquesta versió 2.0 del programa de Sonsoles per intentar atraure l’audiència més interessada en la informació i els reportatges que en els concursos de paraules. No va funcionar allargar el Sálvame, tampoc emetre el concurs del Christian Gálvez o el Precio justo del Carlos Sobera. Tota la responsabilitat i les poques esperances que els hi queden recauen ara en Sonsoles Ónega, que no pot estar més contenta amb aquesta nova oportunitat que la col·loca com una de les presentadores en les que més confien. Encara no hi ha data per a l’estrena del magazín, que s’espera que compti amb pràcticament els mateixos col·laboradors que els que hi treballen als migdies. El que sí que han destacat en el comunicat és que l’espai que dediquen a la premsa del cor també estarà present en aquest format.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa