Enfrontament sense precedents entre quatre tertulians de Telecinco: “Retira ara mateix el que acabes de dir”

Tensió i retrets durs en directe durant l'últim programa de 'Viva la vida'

L’últim programa de Viva la vida ha estat carregat de tensió. Els col·laboradors del magazín dels caps de setmana de Telecinco s’han enfrontat entre ells d’una manera contundent i han acabat de males maneres.

Tot començava amb Isabel Rábago i Diego Arrabal, que es deien de tot després que el paparazzo acusés la seva companya de ser una hipòcrita: “Tu canvies la teva versió depenent de si estàs davant o darrere de càmera”. Ella, visiblement enfadada, s’aixecava de la cadira i li retreia haver-la acusat de falsa públicament: “Jo sóc la mateixa en un plató de televisió que fora. Jo defenso la presumpció d’innocència d’Antonio David Flores si em graven o si no em graven”.

La seva defensa no convencia Diego, que seguia insistint que Isabel Rábago canvia de parer: “Eh, eh. Això no! Nega el que acabes de dir. Què dic jo darrere de càmera en contra de David? Em poso així perquè és molt fort el que ha dit i vull que ho retiris ara mateix”, esclatava molt nerviosa. La presentadora intentava posar pau entre ells, però no ho aconseguia. Isabel prosseguia: “Diego, no vacil·lis. Ets brut!“.

Ana María Aldón, indignada amb les insunuacions dels companys / Telecinco

Poc després eren José Antonio Avilés i Ana María Aldón els que es barallaven en directe. En aquest cas eren les insinuacions del tertulià el que enfadaven Ana María: “Jo vull donar la meva opinió com qualsevol persona, però vull que sigui respectada com jo respecto les altres”. José Antonio deixava caure que el matrimoni d’Ana i José Ortega Cano estaria passant per un mal moment, el que indignava profundament la col·laboradora: “Tu no saps de què parlo jo a casa. Tot el que dius és mentida, prou ja”.

Nou comentari