El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enfrontament sense precedents entre quatre tertulians de Telecinco: “Retira ara mateix el que acabes de dir”
  • CA

L’últim programa de Viva la vida ha estat carregat de tensió. Els col·laboradors del magazín dels caps de setmana de Telecinco s’han enfrontat entre ells d’una manera contundent i han acabat de males maneres.

Tot començava amb Isabel Rábago i Diego Arrabal, que es deien de tot després que el paparazzo acusés la seva companya de ser una hipòcrita: “Tu canvies la teva versió depenent de si estàs davant o darrere de càmera”. Ella, visiblement enfadada, s’aixecava de la cadira i li retreia haver-la acusat de falsa públicament: “Jo sóc la mateixa en un plató de televisió que fora. Jo defenso la presumpció d’innocència d’Antonio David Flores si em graven o si no em graven”.

La seva defensa no convencia Diego, que seguia insistint que Isabel Rábago canvia de parer: “Eh, eh. Això no! Nega el que acabes de dir. Què dic jo darrere de càmera en contra de David? Em poso així perquè és molt fort el que ha dit i vull que ho retiris ara mateix”, esclatava molt nerviosa. La presentadora intentava posar pau entre ells, però no ho aconseguia. Isabel prosseguia: “Diego, no vacil·lis. Ets brut!“.

Ana María Aldón, indignada amb les insunuacions dels companys / Telecinco

Poc després eren José Antonio Avilés i Ana María Aldón els que es barallaven en directe. En aquest cas eren les insinuacions del tertulià el que enfadaven Ana María: “Jo vull donar la meva opinió com qualsevol persona, però vull que sigui respectada com jo respecto les altres”. José Antonio deixava caure que el matrimoni d’Ana i José Ortega Cano estaria passant per un mal moment, el que indignava profundament la col·laboradora: “Tu no saps de què parlo jo a casa. Tot el que dius és mentida, prou ja”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa