L’audiència de Telecinco, ofesa pel seu pessebre: “Quina poca vergonya”

Viva la vida‘ ha estat en boca de tots aquest cap de setmana. Primer de tot, per haver aconseguit convèncer la neboda de la reina Letícia per a concedir la seva primera entrevista parlant sobre la relació que mantenen. Això els ha omplert d’alabances, encara que no ha compensat les crítiques ferotges que ha rebut. 

El problema? Que han volgut celebrar la nit de Reis oferint una representació del portal de Betlem. Com l’han fet? Amb els seus col·laboradors, el que oferia una imatge una mica surrealista. José Antonio Avilés mig despullat per representar el nen Jesús, Isabel Rábago com la Verge Maria i Maria Martín-Blázquez com a Sant Josep. La idea potser era bona, però el resultat ha estat pres com una ofensa per molts teleespectadors catòlics. 

I és que a més a més de la imatge, tampoc no ha ajudat que hagin fet broma al respecte. La gran majoria de l’audiència s’ha quedat amb la sensació que s’estaven rient d’ells, el que ha provocat que el programa rebés un munt de crítiques ferotges.

El Betlem de 'Viva la vida'   Telecinco

El pessebre de ‘Viva la vida’ / Telecinco

“Quina vergonya. Ha estat patètic. Sóc catòlic i m’heu ofès“, deia un. Un comentari negatiu que era dels meus suaus: “Em sembla una falta de respecte i una humiliació que provoca nàusees. Quin programa més ordinari”, “Quina manca de professionalitat i educació”, “No era necessari jugar amb la creença dels cristians per intentar ser trending topic” o “Com es pot tenir tan poca vergonya? Rieu-vos de vosaltres i les vostres famílies”.

Una polèmica que torna a tacar el programa d’Emma García, que es manté en silenci.

Nou comentari