Tarama Falcó, enamorada d’un enginyer

Iñigo Onieva té 31 anys i és dissenyador de cotxes

La filla d’Isabel Preysler, Tarama Falcó, està enamorada, i emparellada. ‘Vanitatis’ ha avançat en exclusiva que la marquesa de Griñón està sortint amb l’enginyer Iñigo Onieva. Segons aquest digital, la parella es coneix des de fa temps, però no van començar la seva relació seriosament fins a finals d’estiu, quan després de diverses anades i vingudes durant els mesos de desescalada, feien el pas i ho oficialitzaven de portes cap a dins. “Tamara està molt il·lusionada i enamorada”, asseguren fonts propers a la Preysler a ‘Vanitatis’, a l’espera que la protagonista es pronunciï sobre aquest tema.

Onieva és enginyer industrial de professió, germà de l’actriu Alejandra Onieva, i als seus 31 anys (és una mica més jove que ella) ha conquistat el cor d’una de les famoses més timades. Amb amics en comú, com Luisa Bergel (amb qui van compartir escapada de cap de setmana fa unes setmanes), “estaven destinats a trobar-se” i enamorar-se, a la llum del que han confessat persones del seu entorn.

Dissenyador de cotxes (ha treballat a Seat i ara col·labora com a freelance en diversos projectes), va estudiar a la Universitat Antonio de Nebrija i després es va especialitzar en la indústria del motor amb dos màsters, un de Ciència del Disseny a l’Istituto d’Art Applicata e Design a Torí (entre 2012 i 2013) i un altre en el Royal College of Art a Londres, també sobre disseny de vehicles, al qual segueix vinculat segons es dedueix del seu perfil a Linkedin.

Aquest és Iñigo Onieva: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by In?igo Onieva (@ionieva)

Nou comentari