El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tania Llasera, sense complexos: “M’agrado amb la cara asimètrica i el nas tort”
  • CA

Tania Llasera és tot un exemple pel que fa a naturalitat i amor propi. La presentadora de TVE sempre ha aconsellat a les seguidores que no s’obsessionin amb el físic, un al·legat que acompanya de fotografies divertides amb ganyotes o en les quals llueix cel·lulitis amb orgull. Clama per les dones reals amb un body positive que li genera molts aplaudiments. 

No té vergonya a ensenyar les seves imperfeccions i dona ales a tothom a seguir el seu exemple. En aquesta última ocasió ha volgut mostrar la seva cara al natural, sense maquillatge ni un somriure especial per a la fotografia. 

“No puc ser més asimètrica o tenir el nas més tort o les dents menys alineades. Fins i tot el forat de la cicatriu del meu antic pírcing en el llavi de baix està mal centrat… Però, tot i això, em segueix agradant la meva cara. Em recorda a la meva família i això és molt guai”, escriu acompanyant un parell de fotografies en primer pla.

 

 

Aprofita per deixar clar que no es posarà maquillatge en tota la setmana: “La pell necessita un dia de desintoxicació i dur la mascareta tampoc no ajuda”. 

També s’ha sincerat sobre temes més íntims, com la seva salut mental. Tania sent incertesa per culpa de la pandèmia de la Covid-19, el que fa que se senti enfadada: “He demanat cita amb la meva psicòloga de manera virtual perquè no estic bé. És important parlar-lo i visibilitzar que no sempre estem bé”. 

 

 

Una transparència que agrada molt als seus seguidors, que demanen que altres famosos facin com ella. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa