El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un robatori esquitxa les vacances de la presentadora Tamara Gorro: “Ha estat un gran ensurt”
  • CA

Les vacances de Tamara Gorro i Ezequiel Garay no estan sent tan maques i romàntiques com imaginaven. La influencer i el futbolista volien celebrar l’onzè aniversari de parella fora de casa, per la qual cosa llogaven una gran casa a prop de la platja. El problema? Que han patit un robatori. Era ella l’encarregada d’explicar què havia passat: “Venim de la comissaria, on hem interposat una denúncia perquè han entrat a la casa on estem de vacances i ens han robat. Hem trigat en adonar-nos perquè l’entrada principal no estava forçada, havien entrat per l’altra banda i el més estrany és que sembla que han entrat amb clau! Ezequiel va adonar-se que li faltaven coses i efectivament, hem estat víctimes d’un robatori i hem hagut de marxar a un hotel”.

Ha estat llavors quan els han explicat que van entrar a robar a la casa dues setmanes enrere: “L’agència no ens ha fet ni cas… Ens ha deixat de banda completament. Però gràcies a Déu no van entrar estant nosaltres a dins i no ens ha passat res. Estem bé i hem trobat un hotel meravellós… Intentarem mirar el costat positiu d’aquest gran ensurt i centrar-nos en celebrar el nostre aniversari com cal”.

Tamara Gorro explica com ha estat el robatori / Instagram

Podria haver estat pitjor, amb el que prefereixen quedar-se per no deixar que aquest incident esquitxi encara més les vacances romàntiques de les que volien gaudir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa