El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Tamara Gorro, preocupada per l’avi: “És a l’hospital per un efecte secundari de la vacuna contra la Covid”
  • CA

Tamara Gorro està tenint una setmana molt moguda. La seva filla havia d’acudir a urgències per una ferida en el front, però aquest no ha estat l’únic incident familiar dels últims dies. La influencer i presentadora de televisió ha compartit amb els seus seguidors una mala notícia, l’hospitalització del seu avi. El problema? Una reacció a la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus.

“Va caure a terra, va tenir un ensurt molt fort i van haver de trucar a una ambulància. No sabia on era, estava marejat i es trobava molt malament. A l’hospital van fer-li proves i van veure que era culpa de la vacuna. No és estrany, ens han tranquil·litzat perquè diuen que és un efecte secundari molt habitual”, ha explicat l’excol·laboradora de MYHYV.

Afortunadament, tot ha estat un ensurt: “Ara està bé. Li anem vigilant la febre i la tensió, però ja torna a menjar. Ha estat una nit horrorosa, però sembla que torna a trobar-se bé”.

Tenint en compte els rumors i especulacions que envolten les vacunes, Tamara Gorro ha volgut deixar clar que aquest ensurt no farà que tingui més por a vacunar-se: “Tranquil·litat amb aquest tema. M’han dit que el que li ha passat és normal, simplement és una reacció que pot donar-te. Ara bé, al final no és més que un ensurt”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa