El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surten a la llum escàndols i fotos comprometedores del nou xicot de Tamara Falcó
  • CA

Des que es fes oficial la nova relació de Tamara Falcó, que la premsa rosa va boja buscant informació sobre el seu xicot. Fins ara se sabia ben poc d’Iñigo Onieva, més enllà que Isabel Preysler hauria manifestat la seva preocupació per la seva feina com a relacions públiques de diverses discoteques.

Socialité ha contactat amb fonts properes al jove, que confirmen que és habitual veure’l de festa cada cap de setmana. A més a més, treuen a la llum que se li atribueix fama de conquistador: “És un home fester i molt malbaratador. De dijous a diumenge, sempre està de festa. És el típic noi de discoteca que sempre està cridant l’atenció i que es creu el rei de la nit. Tothom el coneix. Se’l veu venir… Sempre està envoltat de dones”.

El programa de Telecinco publica fotografies compromeses del xicot de Tamara Falcó / Telecinco

L’enginyer tindria una segona vida a les nits, quan es converteix en un solter habitual de les festes més exclusives de Madrid. Així ho revela una antiga amant del jove, que afegeix que Iñigo té perfil a una aplicació per lligar: “Li agraden dones explosives que criden l’atenció, encara que no artificials. Tamara Falcó no entra dins del prototip de noia amb qui el veiem sempre…”.

El xicot de Tamara Falcó, en el centre de la diana / Telecinco
Telecinco

Una imatge que dista molt de l’estil més clàssic i reservat de la filla d’Isabel Preysler, a qui han col·locat al centre de la diana mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa