El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó la fa grossa amb un discurs molt controvertit sobre les vacunes
  • CA

Cada vegada que Tamara Falcó acudeix a la tertúlia d’El Hormiguero, les seves declaracions acaben col·locant-la a l’ull de l’huracà. Això ha tornat a passar aquest dijous, quan ha manifestat obertament estar en contra de la vacuna d’AstraZeneca. La setmana passada ja havia deixat clar que preferia “no jugar-se-la” i optar per la de Pfizer. Ara n’ha donat més detalls en un discurs molt criticat.

“Jo no sóc partidària de la vacuna d’AstraZeneca. Seria capaç de rebutjar-la si me l’oferissin perquè jo vull poder escollir. Si em diguessin que em posaran AstraZeneca, els diria ciao, pescao. No em vull posar aquella vacuna perquè desitjo que m’assegurin que la vacuna que em posaran és segura i, per ara, Pfizer està donant millors resultats”, deia sense tallar-se.

No contenta amb això, prosseguia: “Prefereixo que segueixin arribant les dosis i esperar una mica més. Aquesta és també la meva llibertat”. Els companys li recordaven que aquesta postura podia fer que acabés contagiant altres persones: “Amb aquestes decisions posem en risc la vida d’altres persones en no aprofitar les vacunes que tenim. Hem de crear una societat protegida”. Però aquest argument no convencia a la filla d’Isabel Preysler: “I si em toca ser la persona que mor d’un trombe?”.

L’audiència ha reaccionat en bloc contra Tamara, a qui han deixat verda per pronunciar un discurs així en prime time.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa