Tamara Falcó s’acomiada del pare, mort amb coronavirus

Carlos Falcó moria el passat divendres, poques hores després de ser ingressat a l’hospital per donar positiu en coronavirus. L’exmarit d’Isabel Preysler i pare de la seva filla Tamara, amb 83 anys, formava part del col·lectiu de més risc.

Avui, cinc dies després, la seva filla ha publicat una fotografia familiar amb la qual l’acomiada també en públic: “Des de la família Falcó volem donar les gràcies a totes les persones que ens heu mostrat tanta estima i suport durant aquestes últimes setmanes. En especial ens agradaria agrair als metges, sanitaris de la Fundació Jiménez Díaz i el grup Quirón, l’atenció i cures que va rebre el nostre pare des que va ingressar fins a la seva mort. El nostre pare va ser una persona excepcional, que va estimar el seu país i va treballar per a ell sense descans com agricultor, productor de vins i important tecnologies que van modernitzar la indústria nacional. Va ser un idealista, bo i generós amb els fills i amics. Estarà sempre a la nostra memòria. Manolo, Sandra, Tamara, Duarte i Aldara”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desde la familia Falcó queremos dar las gracias a todas las personas que nos habéis mostrado tanto cariño y apoyo durante estas últimas semanas. En especial, nos gustaría agradecer a los médicos, sanitarios de la Fundación Jiménez Díaz y del grupo Quirón, la atención y cuidados que recibió nuestro padre desde que ingresó hasta su fallecimiento. Nuestro Padre fue una persona excepcional, que amó a su país y trabajó por él sin descanso, como agricultor, productor de vinos e importando tecnologías que modernizaron la industria nacional. Fué un idealista, bueno y generoso con sus hijos y amigos y estará siempre vivo en nuestra memoria. Manolo, Sandra, Tamara, Duarte y Aldara.

Una publicación compartida de Tamara Falcó (@tamara_falco) el

Un missatge que comparteix poc després de la publicació de la revista ‘Lecturas’, que treu en portada una foto seva durant l’arribada al crematori on només va poder estar cinc minuts abans que fos incinerat. Un comiat atípic motivat per la situació d’excepcional que travessa el país per la crisi del coronavirus. Sense tanatori, petons o abraçades.

Tamara Falcó acomiada el seu pare  Lecturas

Tamara Falcó acomiada el seu pare / Lecturas

La revista afirma, a més a més, que en assabentar-se de la mort del pare va patir un atac d’ansietat. Un moment molt dur que la mostren amb mascareta i guants, mesures de prevenció que adopta enmig d’un malson.

Nou comentari