El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó comparteix la seva proposta per acabar la guerra a Ucraïna
  • CA

És habitual que Pablo Motos faci servir El Hormiguero com a altaveu per manifestar què pensa sobre l’actualitat i per fer discursos sobre els problemes que veu en la gestió del govern. Com era habitual, no ha pogut evitar pronunciar-se sobre la guerra a Ucraïna, la que ha aprofitat per carregar contra “els interessos” ocults en permetre els conflictes armats, els que considera que són “un negoci“. Seguint aquesta línia, han comentat les novetats sobre el tema en la tertúlia d’actualitat de cada dijous. En ella, Cristina Pardo, Nuria Roca i Juan del Val debatien sobre la conveniència d’enviar armes quan, de sobte, Tamara Falcó demanava el torn de paraula per proposar la idea amb la que creu que podria acabar el conflicte. Amb la boca oberta es quedaven tots quan la jove deixava anar que estava convençuda que ajudaria molt que tots resessin.

“Ahir el Papa de Roma va convocar un rosari. Nosaltres vam resar enmig de la serra i tot això. Sé que pot haver-hi moltíssima gent que no hi cregui, però és una opció i potser l’hauríem de provar tots“, etzibava la filla d’Isabel Preysler. El presentador, molt xocat per la seva proposta, preguntava si l’havia entès bé: “Proposes que intentem resar?“, al que ella sentenciava que sí: “Sí, hem de resar”. L’únic que s’atrevia a defensar-la mínimament era Juan del Val: “Si algú és creient, doncs genial. Ara bé, crec que hem d’apostar per un bloqueig econòmic”.

Poc després, Tamara Falcó evidenciava que tampoc no és que estigui molt informada: “Creieu que els espanyols podem demanar a les empreses espanyoles que es retirin de Rússia?”, deia sense saber que moltes ja ho estan fent. Els companys li explicaven que la gran majoria han començat a retirar-se, encara que òbviament a algunes els costarà sortir ràpidament del territori. Ella tornava a insistir i preguntava si realment totes han marxat, al que Pablo Motos ja renunciava i donava la paraula a un altre dels tertulians.

Com era d’esperar, la xarxa s’ha omplert de crítiques i comentaris ofensius cap a Tamara Falcó. L’acusen de fer una proposta surrealista i massa naïf, així com de no entendre els problemes d’aquelles persones que no són tan privilegiades ni riques com ella. Ara també, també hi ha hagut teleespectadors que han defensat que demani que la gent resi perquè és una opció en la que els catòlics realment confien.

Sigui com sigui, el que queda clar és que s’ha generat un autèntic debat a Twitter entre aquells que defensen que resi i aquells que creuen que ha fet el ridícul. Les declaracions de Tamara Falcó mai no passen desapercebudes i encara menys si comenta un tema d’actualitat, el que ha tornat a col·locar-la en la primera línia mediàtica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: T@M a març 05, 2022 | 12:30
    T@M març 05, 2022 | 12:30
    Aquest és el lamentable nivell de comentaristes i prorames escombreries de la que ja està acostumat la graella televisiva. En fi ....... a sobre hi ha encara qui vol tancar tv3.
    • Icona del comentari de: ton c. a març 05, 2022 | 17:57
      ton c. març 05, 2022 | 17:57
      jo quan sigui gran vull treballar de tertuliano en alguna tele. oido.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa