Susanna Griso critica els tuitaires i aquests responen deixant-la verda

Susanna Griso ha rebut desenes i desenes de crítiques en els últims anys. La posen verda a Twitter, el que la té “molt farta” tal com ha confessat en diverses ocasions. Aquesta setmana ha aprofitat l’aparador d’Espejo Público per enviar un dard enverinat a tots aquells que fan servir la xarxa per bolcar les seves crítiques. Com? Criticant-los en directe.

“És un exercici d’higiene mental treballar sense mirar les xarxes socials. Al final t’afecten. L’univers de la xarxa, que és un univers molt reduït de borrachuzos a les tres de la matinada, acaba afectant la teva feina”, deia visiblement enfadada.

Com era d’esperar, moltíssims usuaris han carregat contra ella per aquestes paraules. Davant d’això, va acabar escrivint un missatge: “Abans que se’m malinterpreti, he dit que a la xarxa hi ha una minoria que actua com a borrachuzos a les tres de la matinada. Em refereixo únicament a aquells que s’emparen en l’anonimat“. Massa tard, però, ja que el seu nom ja s’havia convertit en tendència.

La va fer grossa, per la qual cosa avui n’ha parlat una altra vegada: “Ahir la vaig embolicar. Vaig trigar 10 minuts en ser tendència perquè molts es van donar per al·ludits. Em van preguntar si la xarxa condiciona la meva vida i vaig dir que he après a què no ho faci. Jo en faig un ús gairebé higiènic. Hi entro quan m’interessa, llegeixo coses que m’agraden… Però no estic pendent de cada comentari que es fa sobre mi. I llavors vaig dir la frase dels borrachuzos, que ja veus. La torno a dir”, ha explicat.

“Jo em refereixo a persones que s’escuden en l’empara de l’anonimat, que t’insulten i pressionen. A aquests els hi dic que no em sento intimidada. Molts es van donar per al·ludits quan em referia a uns pocs”, ha acabat dient. Una nova polèmica que afecta directament Susanna Griso, que segueix al centre de la diana mediàtica.

Nou comentari