El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dues concursants de ‘SV’, sancionades per saltar-se les normes
  • CA

Rocío Flores i Fani s’han saltat les normes de ‘Supervivientes‘, per la qual cosa s’espera que dijous les apliquin una sanció disciplinària. Les concursants han protagonitzat una discussió molt forta a través de les canyes de bambú que separen els dos grups, que tenen prohibit parlar entre ells. Que s’hagin saltat la norma per poder discutir entre elles no deixa de ser curiós, però torna a evidenciar que les coses no van massa bé entre elles.

Rocío Flores i Fani se salten les normes de 'SV' per poder discutir Telecinco

Rocío Flores i Fani se salten les normes de ‘SV’ per poder discutir / Telecinco

La discussió començava amb una crítica de Fani, que es queixava un altre cop que Rocío no fa res. La filla d’Antonio David, per la seva banda, esclatava en sentir-se atacada i li recriminava aquesta crítica. “Dir-te vaga o menys vaga no és insultar ni criticar”, es defensava Fani. Però res no podia parar l’escridassada de Rocío Flores: “Estic fins als ous, que si peix gras, que si no faig res… Que em deixeu en pau, que feu cadascú de vosaltres el vostre concurs i deixeu de criticar els altres. I més tu, que no ets la més indicada per criticar ningú”, etzibava cruelment Rocío.

Fani també s’havia queixat que Rocío només està allà pels diners: “L’única persona que m’ha preguntat quant cobro, ets tu. Estic en aquesta illa en les mateixes condicions que tots vosaltres, ni em donen de menjar ni m’eixuguen la roba ni em posen el tint. A qui li agrada la televisió i està pel que està ets tu, que portes un mes i et creus Déu“. 

Rocío Flores, més enfadada que mai, li ha recordat que ha arribat allà sense donar “cap p… exclusiva a la meva vida”: “Mentrestant, et calles. Estic farta de trobar-me gent com tu, aprofitats”. Com acabava tot plegat? Amb un insult de Fani: “Calla’t ja, que et pesa el cul“. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa