El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno, atesa pels metges a ‘Supervivientes’: “Està molt dèbil i necessita medicació”
  • CA

Olga Moreno és la gran protagonista de Supervivientes des que Rocío Carrasco comencés a parlar sobre el seu marit a Telecinco. Antonio David i Olga formen un matrimoni estable que ha superat tota mena de problemes, però la situació està passant factura a la concursant. Aquest dijous estava participant en una prova d’apnea quan patia un ensurt i havia de ser atesa pel metge en directe.

El problema? El nivell d’estrès que pateix des de fa un parell de dies, a més a més de l’important desgast físic. Olga no ha pogut evitar posar-se a plorar en directe, completament trencada i sense forces. La presentadora intentava tranquil·litzar l’audiència, preocupada en veure que la noia es marejava molt i havia de ser atesa per l’equip mèdic: “Olga ara mateix està molt dèbil i li han hagut de donar medicació pel fort dolor de cap que té. Ara mateix es troba bé, però encara li ha de fer efecte la medicació”. Poc després era ella mateixa qui explicava què li havia passat: “M’he llevat una mica estranya avui… Vull enviar un petó molt gran a la meva mare”, deia abans de tornar a deixar-se emportar per les llàgrimes.

Olga Moreno pateix un incident durant la prova d’apnea / Telecinco

Jorge Javier deixava caure que tota aquesta situació podria deure’s a què Olga podria haver rebut informació de l’exterior: “L’equip creu que quan Sandra Pica va venir de visita va explicar coses de fora… Que li hauria parlat a Olga sobre el documental de Rocío i és per això que està tan afectada”.

No seria d’estranyar que fos cert, tenint en compte que més endavant anunciaven que castigaran a Sandra per haver informat Tom que els companys expulsats seguien a l’illa, encara que en un racó aïllat. Això incompleix una de les normes del concurs, ja que en principi ells han de pensar que els expulsats tornen a Espanya immediatament. Caldrà veure quines conseqüències té tot plegat i si Olga aconsegueix millorar per acabar el concurs en condicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa