El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un exconcursant català de ‘Supervivientes’ revela totes les mentides i trampes del ‘reality’
  • CA

Supervivientes és un dels realities més seguits de la televisió actual. Als teleespectadors els encanta veure als famosos passant gana, fent foc, pescant i recol·lectant cocos. A més a més de tots els problemes de convivència que s’hi generen… Doncs bé, ara es filtra que no hi ha tants entrebancs com sembla i que no tenen tan difícil buscar-se la vida i sobreviure en una illa deserta.

Un dels concursants de l’edició del 2019, Albert Álvarez, ha parlat sobre la seva experiència i ha revelat que no tot és el que sembla. El català ha assegurat en una conversa a Solos que l’experiència a Supervivientes no és tan real com aparenta. De fet, fa una sorprenent revelació: “Diuen que som nosaltres els que busquem la llenya per fer foc i poder cuinar, però és mentida. És l’organització la que ens dona els troncs. De fet, gairebé tot el que ens envolta està protegit i no podem talar cap arbre. En cas que ens vegin tallant alguna cosa, ens posen 3.000 € de multa”.

En la seva edició, a més a més, van saltar les alarmes quan a Isabel Pantoja se li va escapar que la direcció del programa els hi donava menjar d’amagatotis. Ràpidament els presentadors van haver de reaccionar i van deixar caure que només de vegades els hi donen un petit entrepà abans de les proves físiques perquè tinguin una mica més de força.

Si no han de buscar la llenya i l’organització els hi dona menjar d’amagat… És tan dura la supervivència? El programa està cada cop més en dubte i sembla que els perseguirà la polèmica i la controvèrsia en aquestes últimes setmanes de concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa