El guàrdia civil Jorge Pérez, guanyador sorpresa de ‘Supervivientes’

Jorge Pérez és el flamant guanyador d’aquesta edició de ‘Supervivientes‘. L’audiència ha decidit per molta diferència que el guàrdia civil és el clar mereixedor dels 200.000 € de premi. De fet, mai abans a la història del reality un finalista s’havia imposat per un 81,6% dels vots. Ana María Aldón era la preferida, però ha quedat en segona posició sorprenentment, amb un percentatge que no arribava al 20%.

La victòria de Jorge no ha agradat a tothom, ja que l’han acusat durant tot el concurs de no haver-se mullat i haver passat sense entrar a cap conflicte. Una bona convivència que pot semblar poc interessant de cara al xou, però que l’ajudava a centrar-se únicament en la supervivència i lluitar les proves. Una tàctica que clarament ha convençut els teleespectadors, que han votat en massa per ell.

Aquesta final s’esperava amb moltes ganes. Telecinco esperava un share elevadíssim per acomiadar el concurs i ho ha aconseguit: un fabulós 34,4%, és a dir, pràcticament quatre milions de persones. Això sí, han quedat lluny del 40,6% de la final de l’any passat.

Jorge, Ana María, Rocío Flores Hugo Sierra. Així ha quedat l’ordre durant la final, el que ha tret el pitjor del quart finalista. Hugo es quedava a les portes de la gran final, el que acabava traient la seva pitjor cara. I és que l’audiència ha estat testimoni del seu mal perdre, que fins i tot feia esclatar a Jorge Javier Vázquez: “És la decisió de l’audiència i l’he de respectar. Sé que m’he deixat la pell i no sé què ha passat per quedar-me a les portes de la final”, deia visiblement enfadat abans de marxar i deixar plantats els companys. I el presentador li recriminava aquesta actitud: “No entenc la teva actitud, Hugo. En aquesta vida no es pot tenir aquest mal perdre. No és sa. Ets un conyàs, però ets el meu conyàs“, li deia com a comiat.

Hugo Sierra, enfadat a la final de 'Supervivientes'   Telecinco

Hugo Sierra, enfadat a la final de ‘Supervivientes’ / Telecinco

Hugo deixava caure que aquest seria l’últim concurs en el qual el veurem, però caldrà veure si compleix la promesa de desaparèixer de televisió després d’això. 

 

Nou comentari