El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El perdó més esperat de Jorge Javier Vázquez: “No volia fer-te mal”
  • CA

Nova gala de ‘Supervivientes‘: de moment, la menys polèmica de totes. Fa dies que diem que els teleespectadors estan farts de l’evident favoritisme que hi ha cap a Isabel Pantoja, però durant aquest dijous s’han controlat. Sembla que de mica en mica van fent més cas a l’audiència, que estava amenaçant de deixar de seguir el concurs.

Com és habitual, l’actitud de Jorge Javier Vázquez sempre és analitzada amb lupa. La setmana passada va rebre uns atacs ferotges en passar-se tres pobles amb Dakota, la jove concursant a qui va dir absolutament de tot per haver-se queixat del tracte de favor cap a Pantoja.

“Dakota, teníem previst que parlessis amb el teu pare, però per llesta et quedaràs amb les ganes. Hi ha coses que no m’agraden de tu i aquesta és una d’elles. Poses al programa en una situació que no ens beneficia i crec que no ho has de fer. El programa ha decidit que la senyora Isabel Pantoja parli amb el seu fill i contra això no s’hi pot fer res. No vull entrar en aquestes històries. Fa trenta anys que faig televisió i una nena com tu no em dirà què he de fer”, deia contundentment. “Vinga, amb els pollastres que muntaves a ‘Hermano Mayor’ i ara vols parlar amb el teu pare”. I tot això, amb la noia amb llàgrimes als ulls.

Jorge Javier i Dakota telecinco

Telecinco

Molts van retreure-li aquesta cruel actitud a Jorge Javier, que va quedar en evidència davant d’aquest atac. En veure la multitud de titulars que ha acaparat per culpa d’això, sembla que ha recapacitat i ara ha volgut demanar-li perdó per com es va comportar.

“Et vull demanar perdó per les meves maneres de l’altre dia. Vam tenir un desacord important i vaig acabar intentant posant una nota d’humor que crec que no va sortir com esperava. Després d’haver-ho reflexionat, crec que no era el moment adequat ni el to adequat. Si en algun moment vaig fer-te mal o et va ferir la frase que vaig pronunciar, no volia que fos així… De veritat, si en algun moment t’he fet mal, et demano perdó”, sincer i tendre.

Jorge Javier Vázquez Supervivientes

 Supervivientes

 

“Vull que sàpigues que el teu pas per ‘Hermano Major’ no té res de vergonyós ni criticable, sinó de creixement personal. Per això et demano perdó. Perquè si faig una broma, és perquè tots riem, no perquè algú pateixi. Vull que estiguis tranquil·la perquè per mi els concursants són sagrats, per mi la meva relació amb tu no ha canviat en absolut i tant de bo seguim tenint una relació de complicitat i no et desequilibri en res el concurs”, va sentenciar.

Davant d’això, Dakota va acceptar les disculpes: “Gràcies. Jo també vull demanar perdó pel meu to”. Com va acabar tot? Amb una reflexió de Jorge Javier: “L’única cosa bona que trec de tot això és que hom s’equivoca perquè està viu. El més important és el diàleg i tenir voluntat de voler parlar”.

La gala va seguir el seu curs, fins a fer-se oficial el nom del següent concursant expulsat. L’audiència s’ha apiadat aquesta setmana de Jonathan, el fill de l’exparella de Kiko Matamoros, que ha demanat que l’expulsessin perquè es trobava esgotat. Ha estat ell l’expulsat, el que l’ha fet d’allò més feliç.

Els nous nominats? Violeta i Lidia, que s’enfrontaran a Pantoja i Chelo García Cortés, que tornen a estar nominades. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa