El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen un toc d’atenció a Jorge Javier per les bromes sexuals a un concursant de ‘Supervivientes’
  • CA

Jorge Javier Vázquez torna a estar a l’ull de l’huracà pels seus comentaris picants a un dels concursants de Supervivientes. Tom Brusse sempre ha estat el seu preferit, a qui fa broma i s’insinua sempre que pot. Ara bé, el joc comença a ser massa descarat i els teleespectadors n’estan farts. De fet, són molts els que aquest dijous han demanat que es faci un toc d’atenció al presentador català perquè les bromes sexuals al concursant comencen a fer pensar en assetjament.

Tom deia que estava patint hemorroides i Jorge Javier ràpidament li demanava que es posés a quatre potes mentre li feia un comentari lasciu rere un altre. Sempre en to de broma aparent, però sense gràcia per a l’audiència. Els acudits verds de Jorge cansen i així li han fet saber a la xarxa.

Una indignació latent que fa ràbia als teleespectadors, que no dubten en manifestar el seu malestar davant d’aquesta actitud. Jorge Javier sempre ha deixat clar que es tracten de bromes, però no deixa de ser incòmode per a Tom i també per als teleespectadors. Caldrà veure si Telecinco fa aquest toc d’atenció a Jorge o si segueix deixant-lo amb total llibertat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa