El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques ferotges a Jordi González per l’esbroncada a una concursant malalta: “Cruel, sense tacte i poc empàtic”
  • CA

El debat de Supervivientes ha tingut una protagonista indiscutible, Alexia Rivas. La reportera ha patit diversos marejos des que comencés el seu concurs, uns problemes de salut provocats per la falta d’aliment. Fa quatre dies que pràcticament no ingereix res, el que alhora li causa un mal de panxa constant. La situació és insostenible, per la qual cosa el presentador Jordi González s’ha vist forçat a parlar amb ella. No pot seguir així, per la qual cosa s’esperava que intentessin ajudar-la. El problema? Que el català l’ha deixat verda i s’ha mostrat molt poc empàtic.

“Deixem clar que estàs sent atesa en tot moment i que ningú no es nega a atendre’t. Deixem clar que si et negues a menjar estàs provocant-te un problema de salut seriós i no és un problema mèdic, sinó teu. Per a nosaltres aquesta actitud seria semblant a voler abandonar o llançar la tovallola”, etzibava d’una manera cruel que enfadava molt els teleespectadors.

Jordi González critica Alexia Rivas per la seva actitud amb el menjar / Telecinco

No ha agradat que ella demanés ajuda i el presentador li respongués així. Alexia, superada per la situació, responia: “Tant de bo em trobés bé, perquè vaig arribar aquí amb molta il·lusió i no em vull crear un problema de salut. Millor que jo ningú no sap com em trobo, que és malament. No faig més que marejar-me”.

Poc després, el programa li oferia un tros de pizza i la forçava a menjar-lo. Les paraules de Jordi González han tornat a ser criticades: “Si no menges, et mors“.

Davant de tot això, bona part de l’audiència ha carregat contra ell d’una manera molt contundent: “Jordi l’única cosa que comenta és que està abandonant si segueix així. Què cruel i quin poc tacte té Jordi González”, “Aquesta noia clarament té un desordre alimentari i vosaltres la deixeu en evidència davant de tota Espanya en comptes d’ajudar-la?” o “No es pot ser menys empàtic i més roí que Jordi, quin fàstic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa