El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, salvada de l’expulsió: ‘tongo’ o casualitat?
  • CA

Supervivientes‘ segueix rebent crítiques. Isabel Pantoja tenia la direcció del programa amb el cor en un puny, ja que va assegurar que no podia més i que volia abandonar. Era una molt mala notícia, ja que és ella el principal atractiu del reality. Com van actuar, llavors? Fent-li la pilota i repetint una vegada i una altra que la necessiten.

També van destacar-li que està nominada, per la qual cosa també hi havia l’opció que dijous l’audiència la fes fora… Ella va prometre que s’ho pensaria i que s’hi estaria, almenys, fins a la gala de dijous. I és per això que ahir li van demanar que fes un discurs per demanar a l’audiència que la votés. El dubte era si demanaria que la fessin fora o que l’ajudessin a seguir concursant. El resultat? Sorprenent, ja que va decidir que preferia quedar-se a Hondures.

Quina casualitat que hagi canviat d’opinió només unes hores després que es filtrés que la cadena li hauria ofert 100.000 € més a canvi que seguís concursant…

Isabel Pantoja, contenta a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja, contenta a ‘Supervivientes’

Va arribar, doncs, el moment de la decisió de l’audiència. I és que sortia a la llum a quin concursant dels quatre havien salvat. Òbviament, era Pantoja qui rebia aquest privilegi: una nova mostra dels beneficis que està tenint. Ha estat una nova mostra de tongo? O realment han estat els teleespectadors -que no paren de criticar el favoritisme de Pantoja, recordem-ho- qui han decidit que segueixi a l’illa?

Tot això fa que la xarxa torni a estar plena de crítiques, perquè molts no es creuen que sigui casualitat. A més a més, tampoc no ha agradat que Jorge Javier Vázquez digues ahir a ‘Sálvame’ que si expulsaven a Isabel Pantoja, viatjaria fins a Hondures per passar amb ella la seva última setmana al Palafito

Isabel Pantoja trista a 'Supervivientes

Telecinco

Quan arribarà la següent amenaça de Pantoja? Perquè aquest ja és el tercer cop que diu que vol marxar en menys d’un mes. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa