Ensurt a ‘Supervivientes’: un concursant, paralitzat pel dolor

Els concursants de ‘Supervivientes‘ han patit un gran ensurt per culpa d’Hugo Sierra. L’ex d’Adara ha deixat de ser líder aquesta setmana, el que l’ha fet canviar al grup dels serfs i, per tant, a la platja amb pitjors condicions. Ha estat en aquestes circumstàncies que ha preocupat els companys, ja que ha patit una enrampada mentre preparava la casa en la qual s’havien de refugiar.

De cop veien com queia a terra i començava a recargolar-se de dolor entre crits. Estava fent uns cops molt forts amb un matxet quan patia una contracció a l’estómac que el deixava sense poder respirar. 

Ràpidament tots van intentar ajudar-lo, però amb poca eficàcia. Simplement li demanaven que no deixés de respirar. Amb el cos completament paralitzat, Hugo explicava que estava tenint una enrampada: “No em puc moure!“.

Hugo Sierra pateix un ensurt a 'Supervivientes'   Telecinco

Hugo Sierra pateix un ensurt a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Hugo Sierra, amb un calambre   Telecinco

Telecinco

Amb molt de dolor, Hugo finalment aconseguia incorporar-se i estirar la zona en la qual sentia el mal: “Estava fent força amb el matxet, he intensificat una mica l’abdomen i se m’ha tensat tota aquesta part. He estirat una mica i ara ja estic bé”, explicava després un cop ja s’havia recuperat.

Ha confessat que no és el primer cop que pateix una situació similar, un ensurt que ha deixat els companys amb el cor encongit. 

Nou comentari