Primeres discussions a ‘Supervivientes’… hores abans de la primera gala

Supervivientes 2020‘ engega aquesta nit, una estrena que s’espera apoteòsica i que de ben segur aconsegueix una audiència de rècord. El reality encara no ha començat, però els concursants ja es troben a Hondures. De moment es troben en un hotel, començant a conèixer-se entre ells abans que els deixin desemparats a l’illa deserta. 

La llista oficial de concursants és molt diversa, amb famosos de tota mena i caràcters ben diferents. Com és habitual en aquests casos, barrejar gent famosa tan diferent sempre és sinònim de discussions i problemes de convivència. El més sorprenent? Que aquests primers malentesos han arribat durant les primeres hores a l’illa. Ni tan sols s’ha emès la primera gala i ja hem vist tres discussions bastant fortes.

Fani i Yiya es diuen de tot a 'Supervivientes'   Telecinco

Fani i Yiya es diuen de tot a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Primer de tot eren Fani i Yiya, dues de les concursants amb més caràcter, les que es deien de tot. Però també Rocío Flores i el germà de Sofía Suescun comencen a portar-se malament. Per què? Per un comentari àcid del noi, que li recordava maliciosament a Rocío que la seva mare havia aparegut en la portada d’una revista recentment. Això va provocar que Rocío li dediqués una mirada assassina, el que fa pensar que no es portaran molt bé durant el concurs.

Rocío Flores a 'supervivientes'   Telecinco

Rocío Flores a ‘supervivientes’ / Telecinco

I d’ells, a l’esclat d’Hugo Sierra. L’ex d’Adara està fart que els companys no el deixin dormir bé per la nit, el que ha provocat que explotés. De cop va marxar de l’habitació visiblement enfurismat, el que provocava que Bea el seguís per intentar calmar la situació: “Et trauran de les teves caselles i ho passaràs malament”. 

Hugo Sierra, enfadat a 'Supervivientes'   Telecinco

Hugo Sierra, enfadat a ‘Supervivientes’ / Telecinco

“Si una cosa que considero justa la puc tolerar, però si crec que ho fan per molestar i que hi ha algú irritant tot el dia sense parar, doncs li hauré de dir dues coses també”, etzibava Hugo. Un mal rotllo que tot just comença, però que promet moments tensos que encantaran als teleespectadors. 

Nou comentari