El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més baixes a ‘Supervivientes’: un altre concursant evacuat per problemes mèdics
  • CA

Aquesta última edició de Supervivientes no presentava el càsting més atractiu. Els teleespectadors s’han mantingut fidels al reality, però no amb tanta audiència com en els anys anteriors. Ara bé, els concursants ho estan donant tot i prova d’això són les múltiples evacuacions que s’han dut a terme. Més d’un s’ha trobat malament per culpa de la deshidratació i la gana que tenen. L’últim a patir un accident ha estat Carlos Alba, que ha hagut de ser atès per l’equip mèdic.

Durant la gala d’aquest dijous, de fet, se’l veia amb el braç en cabestrell i explicava que s’havia fet unes ferides bastant greus. L’equip mèdic l’atenia ràpidament i des de la direcció deixaven caure que no està clar si podrà seguir concursant: “Primer s’ha marejat i ha hagut de sortir corrents… La ferida comença a afectar-li bastant i no sabem si podrà seguir fent les proves o no”.

Completament enfonsant, Carlos deixava clar que no volia abandonar: “Estic fotut… Tinc el braç fatal, m’ha baixat la tensió i no tinc força. Aquest programa és duríssim i molt complicat, però intentaré seguir”. Aquesta decisió no està en la seva mà, per això. Seran els metges els qui valorin si pot seguir com a concursant o si ha de tornar a Espanya: “Pràcticament et desmaies, així que bé no estàs. L’equip necessita fer-te més proves, així que estaràs aïllant dels companys uns dies per poder estar en observació i veure com evoluciona la mà”.

Carlos Alba, evacuat temporalment de Supervivientes / Telecinco

Haurà de fer cas a les recomanacions dels metges, que tenen a les seves mans la continuïtat en el concurs de Carlos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 04, 2021 | 22:12
    M'importa una merda juny 04, 2021 | 22:12
    M'importa una merda el que fa o deixa de fer la trepa de paràsits de ponent. Ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa