Antonio David, molt preocupat per l’efecte del coronavirus en la filla

La direcció de ‘Supervivientes‘ tenia molt assumit que explicarien als concursants tot el que està passant a Espanya durant la gala d’aquest diumenge. Els famosos estan reclosos a una illa d’Hondures des de fa dos mesos, el que provoca que no hagin sentit a parlar mai del coronavirus. No tenen ni idea, doncs, dels devastadors efectes que està tenint la malaltia a Espanya i el canvi de rutina que han experimentat els espanyols durant la seva absència. Jordi González va començar el debat amb un missatge molt emotiu abans de deixar clar que els hi explicarien, però la negativa de les famílies dels concursants ho ha impedit. 

Molts pares i mares dels concursants estan en contra d’informar-los sobre la situació actual, ja que consideren que això els trastocaria massa i no podrien seguir concursant en condicions. Aquest és el cas d’Antonio David Flores, que té clar que la filla es desestabilitzaria de saber-ho: “No estic molt d’acord amb plantejar-los aquest problema. Ells estan aïllats i pot ser un motiu per desestabilitzar-los. Estic preocupat per com pot afectar això en la meva filla”.

Antonio David Flores   Telecinco

Antonio David Flores / Telecinco

En aquest sentit, els familiars de Christofer li donaven la raó: “No ens sembla bona idea que se’ls digui aquesta notícia perquè els desestabilitzarà. Els hi donarà una preocupació innecessària. És millor que quan arribin a Espanya sàpiguen la notícia”. 

El presentador, sorprenentment, estava a favor de la postura d’aquests dos familiars: “El que farem serà un sondeig entre tots els familiars dels concursants. Hi ha una qüestió ètica important, hi ha companys professionals que creuen que és millor explicar-ho i altres que creiem que no, perquè és afegir estrès. Estan segurs, aïllats i vigilats en Hondures. D’això no hi ha cap dubte”. 

Jordi González a 'Supervivientes'   Telecinco

Jordi González a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Caldrà veure com acaba la cosa, ja que no tots els pares opinen el mateix. Serà Telecinco qui prengui una decisió unilateralment, doncs?

Nou comentari