Ortega Cano critica l’actitud de la seva dona a ‘Supervivientes’

Ana María Aldón ha estat una de les sorpreses d’aquesta edició de ‘Supervivientes‘. Fins ara, la dona d’Ortega Cano era una gran desconeguda per a l’audiència. La dissenyadora va entrar fort, amb un banyador creat per ella amb la bandera d’Espanya estampada. Una dona de fort caràcter, el que no ho semblava durant les seves aparicions en photocalls.

Ana María Aldón a 'Supervivientes'   Telecinco

Ana María Aldón a ‘Supervivientes’ / Telecinco

En un primer moment va voler demostrar que no es deixaria trepitjar pels companys, mentre que ara ha passat a no mullar-se en pràcticament res i mantenir-se al marge de les polèmiques.

Ara bé, el que més costa de creure és que hagi donat l’esquena a Rocío Flores, pràcticament família en haver-se criat amb els fills del seu marit. Com és que la critica i no li dona suport? Ortega Cano està trobant a faltar més estima per part de la seva dona, tal com ha reconegut a Antonio David Flores -pare de Rocío-: “He parlat amb Ortega i diu que no entén el comportament de la seva dona. Trobem a faltar una defensa a la meva filla”. 

Ana María Aldón traeix Rocío Flores   Telecinco

Ana María Aldón traeix Rocío Flores / Telecinco

“Tothom té dret a equivocar-se i les coses aniran a millor, espero. Això és el que m’estan dient a casa, que al final s’entendran”, afegia. La defensora a plató d’Ana María, la filla d’Ortega Cano, ha deixat caure que potser és que Ana María pensa que Rocío s’ha de defensar sola. Una actitud que molts consideren que amagaria la por a ficar-se pel mig i sortir perjudicada. Està sent egoista? Sigui com sigui, sobta que el torero s’hagi manifestat sobre el concurs de la seva dona, ja que des d’un principi havia volgut deixar clar que es mantindria al marge. Caldrà veure si acaba comentant més al respecte o ha estat una crítica puntual. 

Nou comentari