El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una concursant de ‘Supervivientes’, forçada a abandonar per un judici
  • CA

Encara no fa una setmana de l’estrena de ‘Supervivientes‘, una nova edició que ha acaparat molta expectació. El càsting no havia entusiasmat als teleespectadors en un primer moment, però les primeres hores de convivència -plenes de discussions- estan agradant.

La participació d’una de les concursants, per això, ara està en perill. Ana María Aldón ha estat un dels fitxatges estrella, ja que no és habitual veure la dona d’Ortega Cano a televisió. Doncs bé, ‘La Razón‘ publica que el pròxim mes de març podria veure’s obligada a abandonar el reality per culpa d’una causa judicial.

Ana María Aldón llueix el banyador espanyol Telecinco

Ana María Aldón llueix el banyador espanyol / Telecinco

Per aquelles dates estaria prevista la celebració d’un judici contra ella, ja que el dissenyador del seu vestit de núvia l’ha demandat. Li reclama 9.600 € per no haver complert el contracte d’intercanvi de publicitat. Què vol dir això? Ana María el va contractar perquè dissenyés els seus dos vestits de núvia, els que lluiria en el reportatge de la revista per fer-li publicitat. El problema? Que ella els va vendre com a dissenys propis.

La boda d'Ortega Cano i Ana María, a la portada de la revista '¡Hola!'

La boda d’Ortega Cano i Ana María, a la portada de la revista ‘¡Hola!’

El dissenyador, indignat, hauria exigit la rectificació immediata, però mai no es va dur a terme. Va reclamar els diners dels vestits a Ana María, però no li hauria contestat. El resultat? Una demanda. No està clar si serà imprescindible que la dona d’Ortega viatgi des d’Hondures per acudir al judici, però de ben segur que està interessada en saber com acaba aquest problema judicial. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa