La dona d’Ortega Cano, amb la bandera d’Espanya a ‘Supervivientes’

Ana María Aldón és una de les concursants de ‘Supervivientes 2020’, una edició que començava aquest dijous sota una expectació molt gran. La dona d’Ortega Cano és una de les sorpreses del càsting, ja que mai no ha estat fan d’explicar les seves intimitats a la premsa. Molts esperen que comentin intimitats de la seva relació amb el torero, amb qui té un fill en comú. De moment, però, es parla d’ella per una altra cosa.

I és que la dissenyadora ha sorprès en omplir la maleta de creacions pròpies: uns banyadors que estan fent parlar molt. En especial parlem d’un banyador en concret, un disseny negre al que ha afegit una bandera d’Espanya al centre de la panxa.

Ana María Aldón a 'Supervivientes'   Telecinco

Ana María Aldón a ‘Supervivientes’ / Telecinco

“És un banyador creat per mi mateixa amb un missatge a favor de la unitat d’Espanya. Espero que us agradi”, deia quan l’ensenyava a càmera. Un model que escollia per a la primera gala del reality, el que li ha donat molta repercussió.

Ana María Aldón llueix el banyador espanyol   Telecinco

Telecinco

Un concurs que tot just comença per a la dona d’Ortega, que li enviava un missatge molt tendre: “Les mans del nostre fill José María, de Marina i del meu cor estan amb tu en aquesta aventura. Que Déu et beneeixi i molta sort. T’estimo”.

Nou comentari