El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofía Suescun revela que va ser víctima d’abusos quan només tenia 14 anys
  • CA

Sofía Suescun ha concedit una entrevista molt sincera a Lecturas en la qual revela, per primer cop, haver estat víctima d’abusos quan només tenia 14 anys. La guanyadora de Gran Hermano 16 i actual col·laboradora de MYHYV explica que quan va abandonar el concurs la policia la va advertir que s’havien trobat vídeos seus de quan era menor d’edat, quan s’hauria fet unes sessions de fotos en una agència de models.

“Vaig rebre una trucada en la qual em deien que havien trobat aquests vídeos meus, en els quals se’m veia canviant-me de roba amb un senyor a dins de la sala tocant-me. Vaig veure els vídeos i vaig passar una vergonya immensa. No sabia quina cara posar, la situació va ser molt incòmode. El vaig denunciar, perquè vaig saber que havia gravat en secret a 129 noies. La majoria eren menors d’edat llavors… Un senyor expert en manipular que et feia pensar que el que ell et demanava era normal i que ho havies d’acceptar. Et feia sentir orgullosa de ser la preferida del cap… però anava plorant a l’agència perquè tenia por”, recorda.

Sofía Suescun, en una entrevista al Deluxe / Telecnco

La jove assegura que té records d’ell enviant-la a l’agència: “Em deia que portés un conjunt de roba interior concret i jo anava contenta, tota innocent, perquè pensava que ell em faria una desfilada de biquinis. Recordo que m’anava donant confiança i construia una unió per fer-me creure que era especial. Em manipulava”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa