El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shaila Dúrcal se sincera: sobrepès, assetjament escolar i la mort de la mare
  • CA

Shaila Dúrcal ha decidit tornar a Espanya, un viatge sense retorn i amb la residència fixada a Madrid. La cantant ha concedit una entrevista al Deluxe que coincideix amb el 15è aniversari de la mort de la mare, l’exitosa cantant Rocío Dúrcal.

Sincera i canviada físicament, ha recordat els últims moments de l’artista: “Sabíem que estava morint i no va donar-nos temps de reunir tota la família per acomiadar-nos i dir-li que marxés tranquil·la perquè estàvem tots allà. El millor record que tinc d’ella són les seves cançons i veure que segueixen vives en la gent que les escolta”.

Shaila ha parlat per primer cop de la seva infància, la que no va ser tan feliç com es pensava: “Sempre he estat tímida i mai no he estat popular. Sempre he tingut complex de sobrepès, d’estar grassoneta. Sóc molt gran i alta, sí. He practicat moltíssims esports, però sempre he tingut molts problemes amb el menjar alhora. Em costa tenir equilibris amb el menjar”.

Shaila Dúrcal se sincera en el Deluxe / Telecinco

Una situació que va causar-li problemes a l’institut: “A l’escola es reien de mi, especialment quan tenia entre 15 i 16 anys. Veien que era molt alta, que gairebé no tenia pit i es mofaven del meu front. Jo mai no em vaig rebel·lar contra aquesta situació, però. La patia en el meu interior…”.

Un assetjament escolar que sorprèn tenint en compte que era filla d’una de les cantants més exitoses de l’època. Amb aquest record superat, però, la cantant se centra en iniciar una nova vida a Espanya amb la seva família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa