El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El regal de boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio, molt espanyol
  • CA

Sergio Ramos i Pilar Rubio ja estan comptant les hores, no queda res perquè es converteixin en marit i muller. Aquest dissabte celebraran una multitudinària cerimònia en la qual es diran el “sí, vull” més esperat de l’estiu. Han organitzat la boda entre molt secretisme, però no han pogut evitar que es filtrin alguns detalls. 

Primer de tot, els dos escenaris principals: la catedral de Sevilla -que modificarà el seu horari turístic perquè es puguin casar sense incidències- i l’espectacular finca que té el futbolista als afores de la ciutat, on faran un convit que comptarà amb més de 400 persones.

Pilar Rubio i Sergio Ramos / Europa Press

Entre els assistents VIP, destaca la sorprenent presència de David i Victoria Beckham com la de molts futbolistes culers com Gerard PiquéSergio Busquets o Jordi Alba.  Iker Casillas i Sara Carbonero no es perdran l’enllaç, com tampoc no ho faran els companys merengues de Ramos o Florentino PérezPablo Motos donarà el toc televisiu al convit, això sí.

La seguretat serà molt important, el que es demostra en el fet que prohibiran que es facin servir els telèfons mòbils. La contrasenya per entrar al banquet? Ensenyar un tatuatge que han enviat als convidats d’un unicorn negre, a joc amb la invitació negra que han dissenyat.

Europa Press

L’últim detall que ha sortit a la llum? El regal que donaran als convidats. ‘El Español‘ assegura que Pilar Rubio i Sergio Ramos han optat per un obsequi molt espanyol: una ampolla del “millor oli del món“. Amb denominació d’origen i una etiqueta d’un unicorn vermell i tres estrelles vermelles que farien referència als seus tres fills. Original a més no poder, això segur. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa