El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fortes queixes d’una treballadora de la boda de Ramos i Rubio
  • CA

Sergio Ramos Pilar Rubio han donat permís a Pablo Motos perquè comentés totes les anècdotes que volgués sobre la boda. De la mà de Santi Cazorla, que també va anar-hi convidat, van parlar-ne a ‘El Hormiguero’. Ara bé, només unes hores abans van deixar-los verds a ‘Sálvame’. Per què? En haver aconseguit un testimoni crucial molt sorprenent, el d’una treballadora de la boda que va acabar molt farta del tracte rebut.  

Va començar reconeixent que els havien obligat a signar un contracte de confidencialitat, per la qual cosa havia de parlar amb ells oculta sota l’anonimat. Però això no li va impedir donar detalls que van deixar molt malament el personal contractat pel matrimoni. El problema? El maître, que no hauria estat gens amable amb els empleats. Una situació molt tensa de la qual els nuvis no eren conscients: “Si ho haguessin sabut, no crec que ho hagueren permès”.

Boda Sergio Ramos i Pilar Rubio, testimoni Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

I és que tot va anar malament: “L’equip de feina fatal. Paguen 10 € l’hora. Van dir unes coses que després no van complir, com que ens portarien en cotxe. Doncs no, ens vam haver de buscar la vida per anar i per tornar. El maître em va tractar com a un gos“. Un mal rotllo que hauria començat des del principi: “Ens van fer canviar de roba enmig d’una carpa, allà homes i dones junts. Tots despullats, una vergonya. Era el primer cop de tota la meva vida que treballava en aquestes condicions”.

Testimoni treballadora boda Sergio Ramos i Pilar Rubio Telecinco

 Telecinco

Només els hi haurien donat uns entrepans freds al principi i no van tornar a menjar fins a les 3 de la matinada quan els hi haurien donat “les restes dels convidats”. El pitjor de tot plegat és que encara no han cobrat: “Avui encara no he cobrat el sou per la jornada de feina. A veure quan em paguin què m’ingressen”. Un testimoni que dona una imatge de la boda molt més crua i que evidencia que darrere de la diversió hi havia un equip passant-t’ho malament: “No ens deixaven parlar, encara que allà ens escridassaven”. Serà veritat el que explica? S’hi posarà en contacte el matrimoni?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa