El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi González sorprèn amb un atac brusc i cruel a una tertuliana
  • CA

Jordi González ha sorprès aquest diumenge amb la seva actitud al capdavant de Secret Story. El presentador català no oculta què pensa sobre el concurs que estan fent els famosos, però tampoc no es talla a l’hora de deixar anar clatellades contra els tertulians presents a plató. Mai no havia estat tan contundent com aquesta setmana, però. La perjudicada ha estat Steisy, que aprofitava la seva presència per deixar verd a Julen: “Aquest pot estar 17 hores al llit sense fer res… Hauria d’estar fent més coses perquè està guanyant molts diners a canvi”, deia la jove. Com ha reaccionat Jordi González? Sorprenentment, amb un atac duríssim cap a ella: “Et veig obsessionada amb els diners. No pares de dir què tenen uns i altres i parlar del que guanyen els participants. I tu què saps?“.

Ella intentava justificar-se, llavors, tot deixant caure que els diners li agraden a tothom. Aquestes paraules no convencien al presentador: “Em poden agradar, però no paro a pensar en el que tenen els altres. I no passa res! Hi ha persones que s’obsessionen amb altres coses i tu ho estàs amb els diners”.

Steisy, enfadada amb Jordi González a Secret Story / Telecinco

Aquesta picabaralla donava ales a la tertuliana per recriminar-li al Jordi González que la tracti malament i que la ignori durant els debats: “Mai no em deixes donar la meva opinió. Segur que aixeco la mà i no em dones la paraula tampoc”. Amb això tornen a demostrar que no tenen molt bona relació, segurament perquè el català no està d’acord amb les seves declaracions i la manera d’opinar sobre el concurs dels companys. És un exemple més, però, que el presentador no té manies ni dubta en deixar verds tots els col·laboradors que consideri. En directe i sense demanar perdó posteriorment pels seus atacs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa