El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Insults i amenaces a plató: els famosos de ‘Secret Story’ perden els papers
  • CA

Els concursants de Secret Story estan molt tensos i els enfrontaments empitjoren i pugen d’intensitat dia rere dia. Isabel Rábago, periodista i col·laboradora de programes del cor, ha esclatat aquest dijous en directe i ha acabat perdent els papers. Després d’una discussió fortíssima amb Adara, la tertuliana mostrava la seva pitjor cara: “Jo sóc Isabel Rábago i no sóc millor que tu, però tu tampoc no ets millor que jo. Que ella faci el que vulgui, però que no em fiqui a mi. I tu, Julen, que sàpigues que tenen a dues dones ara mateix el lavabo amb un atac d’ansietat. No m’ha agradat res això d’aquesta nit. No us reconec, esteu posant la catifa vermella perquè marxin els bessons”. Està enfadada amb tots i així ho demostra amb sortides de to i una escridassada rere una altra.

En el plató l’ambient no estava molt més calmat, precisament. Gianmarco va acabar marxant entre llàgrimes, el que aquest dijous ha explicat encara amb molta ràbia acumulada: “Jo semblo fort, però tinc el meu costat sensible i vaig suportar moltes coses. Vaig esclatar pels atacs i l’assetjament que estic rebent per part dels familiars de l’Adara. He suportat atacs cap al meu germà de la senyora que està allà asseguda, de l’Elena. He vist que ella i la seva filla parlaven de la malaltia de la pell que té el meu germà en un directe a Instagram i, poc després, la seva tieta es burlava de la mort de la meva àvia a Twitter”.

Era el torn de l’Elena, que reaccionava al seu atac: “Tot això és mentida. No et permetré que juguis amb atacs d’ansietat aquí dient mentides, no t’ho consentiré. Ets una persona manipuladora i a partir d’ara no et permetré ni una més”. Però el concursant italià no tenia prou i no callava: “No toquis més a la meva família i no toquis més a la meva àvia. No t’ho permeto. Mala persona, sempre provocant aquí per baix en el sofà”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa