El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió íntima i inesperada de Sara Carbonero: “El meu postpart va ser horrorós”
  • CA

Sara Carbonero no acostuma a fer declaracions molt personals. Mai no ha estat una d’aquelles periodistes sense vergonya a sincerar-se sobre la seva vida més íntima, més aviat tot el contrari. El mes passat confirmava la separació d’Iker Casillas, per exemple, i encara no ha concedit cap entrevista al respecte. És per això que ha sorprès tant sentir-la sincerar-se en el seu programa de Ràdio Marca. En una entrevista a l’actriu Sara Sálamo, la periodista acabava confessant com de malament que ho va passar en el seu segon part.

Sara ha confessat en antena que els seus embarassos no van ser tan meravellosos com podien semblar: “Com li passa a moltes mares, jo em vaig sentir malament després de ser mare. Tenia l’autoestima molt baixa“. Recorda amb molta tristesa, sobretot, el moment en el qual va abandonar l’hospital després del segon part: “Quan vam presentar a Lucas davant dels fotògrafs, jo duia un vestit maxi boho que era del meu estil, però em sentia horrorosa. Em vaig posar aquell vestit que era un sac, que em quedava fatal i estava horrorosa. Els problemes del postpart no apareixen en els llibres, però si després aprofundeixes, el 90% de les dones s’identifica amb tu”.

Sara Sálamo, la seva entrevistada, s’ha convertit en un referent pel que fa a mostrar la realitat de la maternitat. L’actriu, casada amb el futbolista Isco Alarcón, va publicar un seguit de fotos després de tenir el bebè per demostrar que no totes les famoses estan estupendes després de parir: “La meva experiència amb la maternitat em va deixar molt trista. No es parla prou d’això. Jo veia casos de gent que 15 dies després de donar a llum estava estupenda i a mi no em passava. Ho vaig passar molt malament i vaig creure que era just que altres dones coneguessin la meva veritat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa