El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero presumeix de xicot i parla de la relació amb Casillas
  • CA

Sara Carbonero i Kiki Morente tornen a coincidir en una festa en públic. La periodista i el cantant es resisteixen a confirmar que estan iniciant una relació amb una fotografia d’ells dos junts, però tampoc no amaguen. Els fotògrafs se sorprenien en veure’l aparèixer en els premis Esquire. Sara era l’encarregada d’entregar un premi, un moment especial que l’artista no s’hauria volgut perdre. Per què aquesta negativa a posar junts al photocall? Ells continuen l’absurda estratègia de fer veure que no hi ha res formal entre ells, el que no ha evitat que els reporters preguntin a la periodista sobre el tema. Ella, avergonyida, acabava reconeixent que Kiki compleix amb moltes de les característiques que busca en una parella: “Sí, és un home amb sentit de l’humor. És honest i molt sensible“.

La periodista va separar-se d’Iker Casillas el passat mes de març, moment des del que la premsa rosa s’ha obsessionat en analitzar totes les paraules que es dediquen en públic i també a la xarxa. És per això que moltes revistes publicaven que l’exfutbolista havia enviat floretes a l’ex per Instagram i ara han volgut saber què opina al respecte la Sara: “No ha de dir coses lletges sobre mi, no? Tenim una relació normal, natural i estupenda. Aquest és el tipus de relació que ha d’haver-hi”.

També volien saber com es troba i en quin moment personal es troba, el que ella responia amb transparència: “Estic en un moment d’il·lusió molt dolç i tranquil. Tinc molta il·lusió amb la feina i estic contenta”, revelava amb un gran somriure a la cara. De moment no vol posar nom a la seva relació amb el Kiki, però queda cada cop més clar que estan començant alguna cosa i que això els fa molt feliços. El temps dirà si això té recorregut o si tot acaba en això.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa