El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una famosa catalana, increpada greument pel carrer: “Ets una p… i una z…”
  • CA

Sandra Pica va guanyar repercussió mediàtica gràcies a la participació a Mujeres y Hombres y Viceversa. Allò va ajudar-la a reservar un bitllet cap a la República Dominica, on va convertir-se en concursant de La isla de las tentaciones. Tom Brusse, un dels participants que va entrar amb parella, va tenir una aventura amb Sandra que van prosseguir quan va acabar el reality. Després d’uns mesos junts, van acabar trencant fa unes setmanes. Avui l’estudiant de moda de Barcelona torna a ser notícia, però per un inicident molt desagradable.

Sandra Pica i Tom Brusse, quan encara eren parella / Telecinco

La ruptura mediàtica amb Tom ha fet que molts detractors la deixin verda a la xarxa. Ara bé, sembla que no contents amb el mal que fan així, encara volen anar més enllà. Com? Increpant-la en ple carrer. La catalana ha denunciat haver patit assetjament: “Quan va tancar el local, anàvem tranquil·lament cap al cotxe fins que un grup de nois, així perquè els hi ha donat la gana, han començat a dir-me: “Ets una p…, una z…, una filla de la gran p…“. No crec que hagi de seguir aguantant aquesta mena d’insults i humiliacions”.

Sandra Pica denuncia haver viscut un desagradable incident / Instagram

“Vivim en un món injust i amb una ideologia que, per més que volem, sembla que retrocedeix en comptes d’avançar”, reflexionava. Un incident que denuncia públicament per intentar evitar-ne d’altres similars en un futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa