S’ha criticat molt a Telecinco per haver apartat Sandra Barneda dels seus realities. Primer van anunciar que seria Jordi González l’encarregat dels debats de ‘Gran Hermano’, però és que poc després van confirmar que la catalana tampoc no estaria a la plantilla de ‘Supervivientes’… Aquesta temporada no tindrà cap hora de directe, un lleig que els seus seguidors han denunciat

No volia quedar-se de braços plegats, per la qual cosa va decidir fer un canvi radical i provar sort en una nova aventura. Què ha fet? Iniciar-se en un terreny desconegut, Youtube. Amb la boca oberta van quedar-se els seus fans en veure-la convertida en youtuber. El seu canal busca oferir continguts entretinguts que generin debat, en cerca d’una interacció amb els teleespectadors.

De moment sembla encantada, però no pot negar que no és el mateix… S’ha especulat molt amb una presumpta mala relació de Barneda amb la cúpula de Telecinco, l’han vetat per alguna raó?

Sandra Barneda a 'Gran Hermano VIP'

Sandra Barneda a ‘Gran Hermano VIP’

Farta després de veure’s envoltada en tants rumors, Barneda ha decidit parlar al respecte i resoldre els dubtes. Primer de tot ha volgut deixar clar que el seu contracte amb Telecinco segueix vigent i que estan encantats amb ella. “Cap veto. La meva relació amb Mediaset és meravellosa. Estem molt bé. ‘Supervivientes’ l’ha presentat molta gent. Som contractats de la cadena, sense més. De tot el que s’ha publicat, ni cas”, ha pronunciat contundent. 

Ha assegurat que aviat hi haurà nous projectes, però que mentrestant se centra en el seu canal de Youtube. El qual, per cert, tindria relació amb la cadena: “Va sorgir l’oportunitat de la mà de Mediaset, que per fi van arribar a un acord amb la plataforma. Ens van dir que hauria de ser la part més extensible de la nostra personalitat i vam decidir crear tires relacionades amb contingut de la dona”. 

Que Telecinco estigui darrere de la seva aventura a Youtube resta pes als rumors de trencament del contracte amb Barneda. Tot això està sent només una pausa, doncs? A quin programa farà la seva tornada a televisió? 

Nou comentari