El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda renya Nagore en directe i protagonitzen una discussió
  • CA

Sandra Barneda i Nagore Robles han tornat a coincidir en un plató de televisió després d’unes quantes setmanes. La presentadora catalana i la tertuliana surten des de fa més de tres anys, una relació que van trencar durant uns mesos per tornar més enamorades que mai. Aquest dilluns les hem vist juntes en el debat de La isla de las tentaciones que presenta Sandra, una retrobada que no ha estat tan tendra com alguns podien esperar. De fet, han protagonitzat un moment molt tens que ha derivat en una discussió entre elles.

Tot començava amb un comentari de Nagore, que deixava clar que no entenia la distribució de les habitacions que havia fet el reality: “Ah, que tenien alternativa a dormir amb els seus enemics?”. Un dubte que enfadava molt a la seva parella, que etzibava un “doncs clar” que evidenciava el seu enuig. Nagore intentava defensar-se dient que no havia quedat clar el funcionament, però aquesta justificació no convencia a Sandra: “Només has de veure cada capítol i fixar-te una mica“. Un retret contundent que molts interpretaven com una autèntica clatellada, unes males maneres que no s’esperaven que la tractés així. Aquesta actitud tampoc no agradava a Nagore, que feia uns gestos amb la cara que deixaven clar que s’havia enfadat.

Sandra Barneda deixa caure un retret a Nagore en directe / Telecinco

La parella no va tornar a referir-se a aquest malentès, però són conscients que no va passar desapercebut pels teleespectadors. Una petita discussió que va fer parlar molt a Twitter, com era d’esperar, amb usuaris que han generat un debat entre els defensors de Nagore i els defensors de Sandra Barneda. Cap de les dues no ha dit res al respecte en els seus respectius perfils d’Instagram, un silenci amb el que pretenen treure ferro a un retret que tampoc no volen que vagi més enllà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa