Sandra Barneda s’acomiada de l’última feina a televisió amb una carta emotiva

Telecinco ha posat fi a les gravacions de ‘La isla de las tentaciones‘, que s’emetrà en els pròxims mesos. El reality va generar una audiència increïble, el que volen repetir amb aquesta nova temporada. Sandra Barneda i tota la resta de l’equip han estat més de dos mesos a la República Dominicana, d’on ara s’acomiaden amb unes publicacions molt especials.

La presentadora catalana ha viscut aquesta nova experiència televisiva amb molta il·lusió, el que ha deixat clar en tots els vídeos que ha publicat des d’allà i també en el comiat: “L’aventura en el paradís acaba avui. Després de dos mesos de feina intensa, abandonem les temptacions. Expressar tot el que he viscut i sentit en aquest temps d’aventures, companyonia, mirades còmplices d’aprenentatge, de confessions sota una palmera, de gravacions amb la calor del foc i companyia de bestioles desitjoses de mossegar la pell… El resultat és l’esforç d’un gran equip que m’ha fet sentir protegida, feliç i gaudint d’aquest regal que Mediaset m’ha fet. El millor de la nostra feina és que la passió que sentim per ella està per sobre de tot”.

Un missatge que aprofitava per donar les gràcies i reconèixer la feina d’alguns dels seus companys durant la gravació, en la qual sembla que ha fet servir l’expressió que va posar de moda Mónica Naranjo entre els fans del programa: “I, per descomptat, hi ha més imatges per a vosaltres!”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La aventura en el paraíso termina hoy. DESPUES DE DOS Meses de intenso trabajo, abandonamos las Tentaciones, Expresar lo vivido y sentido en este tiempo de aventuras, de compañerismo, de miradas cómplices de aprendizaje, de confesiones bajo una palmera ,de grabaciones al calor del fuego y en compañía de bichos deseosos de moder la piel… de llorar, reír, sufrir y vuelta a empezar. El resultado es el esfuerzo de un gran equipo que me ha hecho sentir arropada, feliz y disfrutando de este regalo que @mediasetcom me ha hecho. Lo bueno de nuestro trabajo es que la pasión que sentimos por él está ppr encima de todo. Quiero dar las gracias a todos: Paco, Borja, Belén, Chus, Astu, Tiago, Asier, Pablo, Inés, Jorge, Antonio, Juan, Ángeles, Kike, Laura, Abelino, Ángel, Daría, Nacho, Javis, Alberto, Montse… sois muchos nombres y aunque no aparecéis todos os quedáis para siempre en la imprenta de mi corazón. Pero muy especialmente quiero agradecer a TRES personas. @meriestruch , nuestra directora, la capitana de este barco a la que agradezco todos y cada uno de los momentos vividos. . . @AngelesVillamarin, la ‘ jefa la producer. Ella supo tirar de un equipo y hacer que la rueda siguiera girando. @juanragonzalo, el alma mater. El destino nos cruzó hace unos años, pero no ha sido hasta ahora que he podido comprobar que corazón y talento van de su mano. ¡infinitas gracias! Y…. Por supuesto…. HAY MÁS IMÁGENES PARS VOSOTROS! . . #LIDT2020 #findelaaventura #laisladelastentaciones #equipomaravillas

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

Telecinco té posades totes les seves esperances en el reality, en el qual dividien les parelles participants en dues cases. Durant l’edició anterior es van veure infidelitats, un parell de ruptures i també un compromís. Caldrà veure com s’han comportat els següents concursants. 

Nou comentari