El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda i Nagore sorprenen amb un tendre petó en directe
  • CA

L’última gala de ‘Gran Hermano VIP‘ ha estat més que tensa, la gran final s’apropa i els nervis comencen a ser evidents. Fa temps que els teleespectadors clamen que la guanyadora serà Míriam Saavedra, ja que el programa ha demostrat en diverses ocasions que volen que ella s’endugui el premi. Però es compliran les apostes? Els que no s’han posat d’acord han estat Verdeliss i Ángel Garó. Els dos exconcursants estaven comentant-ho a plató quan han començat a discutir molt fortament. Una conversa pujada de to que ha acabat amb l’humorista marxant de plató…

 

Ara bé, no ha estat aquest l’únic moment destacable del programa. I és que aquest diumenge hem pogut veure una imatge insòlita fins ara: la presentadora Sandra Barneda ha fet un petó en directe amb Nagore Robles. La parella va sorprendre tothom fa un parell d’anys, quan van fer oficial que havien apostat per engegar una relació. Treballen juntes a ‘GH’, però això no els impedeix ser d’allò més felices.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

Un enamorament que han evidenciat ara en públic. Sempre han estat molt tímides en aquest sentit, ja que mai no han volgut publicar gaire fotos romàntiques ni han parlat sobre la seva relació. Han optat per quedar-se per si la seva vida privada, el que provoca que els seguidors embogeixin les poques vegades que publiquen una foto juntes. Doncs bé, ara han fet les delícies dels més romàntics en començar a ballar juntes en directe i en acabar l’escena amb un tendre petó.

 

 

La prova setmanal ha fet que els concursants s’aprenguin la coreografia d’una cançó de Grease. Una divertida prova que també han volgut passar Barneda i Nagore. Ho han donat tot, però com dèiem, el que més ha agradat ha estat veure-les fer-se un petó tan tranquil·lament. 

 

Sandra Barneda i Nagore Robles, ballant durant l’última gala de ‘GH VIP’ | Telecinco

 

La parella està més feliç que mai. Les veurem passar per l’altar?

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa