El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda comparteix un record de la seva mare i d’una tradició catalana
  • CA

Sandra Barneda ha sorprès els seus seguidors aquest dilluns de Pasqua amb un emotiu missatge on recorda la seva mare i també les tradicions catalanes. En el seu perfil d’Instagram, la presentadora de Telecinco ha tingut un record per la mona de Pasqua, on ha penjat una fotografia seva, i ha començat recordant: “Quan era petita esperava aquest dilluns perquè la meva mare -la meva madrina- em fes el pastís de mona, com a tradició en la meva terra dels dilluns de Pasqua.”

En aquesta línia, continua: “Vaig tenir uns padrins -padrina i padrí- inexistents. Però a la meva mare no se li oblidava mai fer-me el meu pastís amb els meus ous de xocolata. Veia a les pastisseries, fantàstiques escultures temàtiques: Disney, Barça, dibuixos de l’època… jo tenia el meu pastís casolà i els meus ous de xocolata”.

“Passat el temps, m’adono d’aquest esforç; de l’amor i dedicació de la meva mare. Avui la tinc lluny i trobo a faltar aquest pastís casolà que en la memòria té gust de glòria. Els petits gestos es converteixen en grans gestes”, ha conclòs contundent la presentadora catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa