Polèmica a ‘Sálvame’ per les opinions polítiques dels col·laboradors

Kiko Matamoros i Paz Padilla també han volgut posicionar-se en la guerra de Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban per la gestió que ha fet el govern de Pedro Sánchez durant la crisi del coronavirus. Són molts els que estan criticant durament el presentador català, ja que consideren que va passar-se tres pobles.

Per una banda, Matamoros ha volgut deixar clar que considera que el discurs de Belén (molt crític amb el govern i favorable al PP) va ser “ridícul i ple de contradiccions“. “Li vaig preguntar que em digués una única cosa que hagués fet bé Almeida i no va saber-m’ho dir, després de fer-li un reconeixement públicament. Però és que va fer el mateix amb els altres dos polítics que va mencionar. Que li demani explicacions als seus amics del PP sobre les retallades i per què no hi havia materials”, esclatava visiblement enfadat.

Kiko Matamoros a 'Sálvame'   Telecinco

Kiko Matamoros a ‘Sálvame’ / Telecinco

Paz Padilla va optar per oferir un discurs més calmat, però igual de contundent. En el seu cas va centrar-se en defensar l’actuació del govern: “Estàvem davant d’una cosa desconeguda, no es podia preveure que passaria una cosa així. L’OMS deia que era una grip i tot va anar canviat molt ràpid, era difícil respondre davant l’amenaça del virus. Si ara diguessin que hi ha una guerra nuclear, què? Hi hauria màscares de gas per a tots?”. 

“Aquesta crisi serà dura per a tots. Ens hem d’allunyar de la intolerància, perquè necessitem portar això bé. Vindrà una altra onada i direm que la culpa és teva, d’aquell que no es posa la mascareta i que no respecta la distància. Abans no se sabia com es transmetia el virus, però ara sí. I tenim tots a les nostres mans poder evitar-ho”, afegia.

Paz Padilla a 'Sálvame'   Telecinco

Paz Padilla a ‘Sálvame’ / Telecinco

Alguns teleespectadors han manifestat a Twitter el seu malestar, ja que veuen injust que els col·laboradors s’estiguin posicionant a favor de Jorge Javier quan va ser ell qui la va fer grossa durant el ‘Deluxe’. Una guerra oberta que demostra que cada cop que es parla de política a ‘Sálvame’ acaben rebent per totes bandes. 

Nou comentari