El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano plora histèrica a ‘Sálvame’ després d’una baralla amb Mila
  • CA

Mila Ximénez i Lydia Lozano han protagonitzat un munt de discussions a ‘Sálvame‘. Fa molts anys que treballen juntes, una trajectòria professional en la qual sumen un munt de baralles. S’han arribat a dir de tot, el que ha tornat a passar durant aquest dimecres.

S’estaven discutint quan va començar a pujar la intensitat d’una manera escandalosa, quan van enxampar Ximénez dient fluixet: “Em té un fàstic… plorar funciona molt bé i jo ni ploraré ni em posaré nerviosa, ella té una enorme capacitat per passar de l’atac a la histèria (que anava a trucar el 112!) a no passar-li res. Jo li dic les coses a la cara, no faig el numeret de sortir de la redacció xisclant com si hagués mort algú”.

Lydia Lozano plorant Telecinco

Lydia Lozano plorant / Telecinco

Un comentari enverinat que no feia gens de gràcia a Lydia, com era d’esperar: “Em parlaràs tu de numerets? Tu? Em pixo. Tu sí que muntes pollastres i jo aguanto molt per educació”. Seguien insultant-se, el que afartava Mila que deia que volia marxar de plató: “Avui no cobraré, però no treballaré amb tu. No puc més. Tinc la sensació que sempre acabes tu com la bona. Fa 17 anys que et pateixo, no em suportes des de fa anys i és superior a les meves forces”.

Lydia Lozano i Mila Ximénez Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Jorge Javier Vázquez va fer tot el possible per posar pau, amb el que aconseguia tranquil·litzar-la i fer que tornés a entrar a plató. Un cop a dins, van posar un biombo entre les dues que van acabar traient perquè es fessin una abraçada. Lydia Lozano va posar-se a plorar escandalosament, molt emocionada: “És molt fotut venir a treballar amb mal rotllo i això s’agraeix”. Mila, a propòsit d’això, va intentar calmar els ànims amb una broma: “Fa 17 anys que ens barallem i ho farem 20 anys més”.

Lydia Lozano i Mila Ximénez s'abracen Telecinco

Lydia Lozano i Mila Ximénez s’abracen /  Telecinco

 

Una nova tarda moguda a ‘Sálvame’, amb escridassades, discussions i tensió. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa