El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Autocrítica de María Patiño: “Sento pànic, sóc insolent i sempre defraudo”
  • CA

Mila Ximénez ha evidenciat aquesta setmana que està molt disgustada amb la seva companya María Patiño des que aquesta li enviés un missatge molt desagradable. Les col·laboradores de Sálvame estan enfrontades perquè Mila considera que María va voler fer mofa del càncer de pulmó que pateix, el que no li perdona.

Mila està molt decebuda amb ella, el que ha forçat la reaparició de la companya en directe. María Patiño ha volgut demanar-li perdó, el que ha derivat en una conversa en la qual ambdues han acabat entre llàgrimes.

María Patiño i Mila Ximénez, enfrontades Telecinco

María Patiño i Mila Ximénez, enfrontades / Telecinco

María Patiño ha reconegut que li fa “pànic” que la seva imatge professional es vegi afectada per aquest incident: “Em fa por, fins i tot, quedar-me sense feina. Em fa pànic… És una obsessió que tinc des que era molt joveneta. Crec que per culpa de la feina que faig a Socialité i al Deluxe a vegades sento que tinc un excés d’informació i em torno insolent. En un primer moment vaig decidir deixar de veure el programa dels dilluns per no veure si em criticaven els meus companys, però clar… A vegades ho veig i acabo enviant-los missatges enfadada”.

“Sento que sempre acabo defraudant a algú. A tu, Jorge, t’he promès que no ho tornaria a fer més d’una vegada i no l’he complert… Ha estat el meu error, ha estat culpa meva. Tot això es podria haver evitat. Jo estimo molt a Mila i el nostre distanciament es deu a que estic fugint inconscientment de la dura situació que ella està travessant. Mai no m’he plantejat que li passi res negatiu. No sento que estigui fugint, però sé que hi ha coses que he de fer millor”, reconeixia totalment trencada. 

Mila Ximénez plora per culpa d'un comentari de María Patiño Telecinco

 Telecinco

Mila Ximénez començava a plorar ella també i reconeixia que no li agrada veure la seva companya així: “L’estimo moltíssim i no la puc veure tan destrossada. Sembla que jo li estigui retraient que treballi i no és així. Tots tenim temes personals i coses en la nostra vida que no fem bé. Ara nosaltres dues estem allunyades. Entenc que ella no vol afrontar un tema que li fa mal i jo sempre li dic que estic bé. No m’agrada veure-la així…”.

Una escena dramàtica que acabava amb la promesa que es veuran en privat i intentaran solucionar les coses entre elles. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa