El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández, forçat a marxar de ‘Sálvame’ per un problema de salut
  • CA

Els seguidors de Sálvame estan molt preocupats per Kiko Hernández. El col·laborador pateix una malaltia degenerativa que li comença a generar problemes fins i tot per caminar sol sense dificultats. La publicació d’un vídeo molt impactant ha deixat sense paraules els seus fans, que segueixen amb l’ensurt al cos. El problema? Que un incident durant l’últim programa ha empitjorat encara més aquesta sensació. Kiko Hernández es veia obligat a abandonar el plató per un problema de salut, el que feia pensar el pitjor.

En aquesta ocasió, però, no tenia res a veure amb l’artritis que pateix. El tertulià començava el programa amb molt poca veu: “A mi la veu no m’ha fallat mai, aquesta és la primera vegada. Em fa molt de mal la gola, però aquí estic. No sé quanta estona aguantaré… M’he pres un medicament que diuen que aconsegueix que tinguis veu durant 50 minuts, però quan passi aquest temps… la veu em tornarà a desaparèixer”.

Kiko Hernández, sense veu a Sálvame / Telecinco

En arribar Jorge Javier Vázquez a plató, Kiko decidia marxar a casa per descansar i recuperar-se. Un nou problema de salut que, encara que no té a veure amb l’altre, ha tornat a preocupat molt els seus seguidors. Des de la mort de la seva amiga Mila Ximénez, Kiko ha empitjorat i ell mateix reconeix que se sent cada vegada més dèbil. Els seus perfils a la xarxa s’han omplert de missatges d’ànims i desitjos d’una recuperació bona i ràpida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa