El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio Montero de ‘Sálvame’ anuncia que té càncer
  • CA

Antonio Montero s’ha sincerat durant l’últim programa de ‘Sálvame’, en el qual ha confessat que pateix un greu estat de salut. No ho ha explicat afectat ni amb dramatisme, però això no impedeix que els teleespectadors s’hagin preocupat: “Aquest estiu m’estava posant crema quan em vaig notar una cosa a la casa, a la cuixa esquerra, una mena de bony estrany. No li vaig donar importància però al cap d’unes setmanes vaig tornar a sentir-lo, seguia estant allà però pensava que moriria. No s’anava, així que vaig anar a urgències per un amic meu que ja estava allà. Vaig preguntar pel bony, em van fer una palpació, diverses proves… Però no sabien què era”.

Després de les proves, els metges van adonar-se que el millor seria operar-lo: “El setembre me’l van treure, era com una pilota de tenis ficada dins de la cuixa, però estava profunda. Jo ho notava lleugerament… I després de quinze dies vaig tornar a l’hospital per una reunió amb el director de l’hospital i un oncòleg. Em van dir que tenia una cosa dolenta, era xungo. M’havien de treure el múscul sartori sencer“.

Antonio Montero confessa que li han extret un tumor Telecinco

Antonio Montero confessa que li han extret un tumor Telecinco

Tot i la mala pinta del tumor, assegura que no va sentir por en cap moment: “Si he de morir, moriria content. He tingut una vida molt bona, l’he espremut d’una manera que tant de bo tothom pogués. M’han estat donant radioteràpia i divendres sabré els resultats de les últimes intervencions.  La fe m’ha ajudat moltíssim sempre. Era jo qui calmava els metges, la meva mort no em preocupa perquè Déu em perdonarà”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa