El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ inicia una campanya contra Antonio Montero: “Cínic i covard”
  • CA

Antonio Montero està rebent per part de tots els seus companys de ‘Sálvame‘. Primer era Lydia Lozano qui l’acusava de ser un fals, una qualificació que María Patiño i Gema López comparteixen. Així ho han evidenciat amb unes paraules molt dures contra el fotògraf, a qui qualifiquen de “la pitjor persona” amb qui han treballat. 

Patiño donava detalls: “He descobert que m’ha mentit i m’he adonat del tipus de persona que és. El problema és que no se sap qui és Antonio Montero. Ell va donar a entendre que jo pacto amb la premsa. Jo, davant d’això, li vaig dir que ho havia explicat malament i que hauria de parlar amb Gema. Ho juro per la meva vida. Vaig anar cap a casa amb normalitat i em vaig oblidar del tema. Però arribo i em trobo a Antonio Montero dient-li a Gema que el problema és que jo no li vaig deixar parlar. En comptes d’assumir que es va explicar malament, l’única cosa que va fer és responsabilitzar-me de manera cínica. No suporto la gent covarda i ell ho és”.

Estic fins als nassos d’aquest senyor. El pitjor és que em fa patir perquè li tenia estima. Tant de bo mai no li hagués tingut. Mai no he fet cap passa endavant i no he parlat del que més mal li fa, perquè el respecto i l’estimava. He anat amb compte per no fer-li mal perquè qualsevol paraula li passava factura”.

María Patiño, contra Antonio Montero / Telecinco

“Pensava que era molt més honest. No és el primer cop i ja n’hi ha prou”, afegia Gema visiblement enfadada. Queda clar que en el programa d’aquesta tarda continuaran criticant el seu company, segurament amb més proves que expliquin per què li han agafat tanta mania. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa