El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crueltat a ‘Sálvame’: s’aprofiten de l’aïllament d’una companya per humiliar-la
  • CA

Anabel Pantoja està participant a ‘Sola’, un reality nou de Telecinco en el qual un personatge famós és gravat les 24 hores durant la seva estada en una casa. No pot sortir-hi ni comunicar-se amb ningú, només amb els col·laboradors de ‘Sálvame’ que connecten en directe per parlar amb ell o ella. La neboda d’Isabel Pantoja ha estat entrevistada per Jorge Javier Vázquez aquest dimecres, una conversa en la qual ha acabat plorant sense consol. El problema? Que se li està fent molt dur estar tancada allà tota sola i, encara més, quan sent que el presentador del programa li fa una broma sobre el seu xicot.

“Això és súper dur… Aquí els dies semblen dobles. Ahir vaig tenir un dia molt dolent perquè em vaig tallar, se’m van cremar les llenties i em va sortir tot malament. No tinc telèfon ni televisió i m’avorreixo molt”, deia ella visiblement afectada.

Només fa dos dies que és allà, però no pot evitar estar preocupada. El presentador, per tal de ficar el dit a la llaga, li feia una broma que acabava de la pitjor de les maneres: “Ha passat una cosa amb ell que no sé si hauries de saber…”. Una informació falsa que afectava moltíssim Anabel, molt sensible, que esclatava a plorar. Entre crits, demanava que li ho diguessin i amenaçava de saltar la tanca de la casa. 

Anabel Pantoja, desesperada en directe / Telecinco

Poc després sentia com els col·laboradors reien en veure la seva reacció a la broma, una crueltat dels companys que no agradava gens ni mica a Anabel. Telecinco s’està aprofitant de la seva estada allà, la que en només dos dies ha generat molta expectació. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa