El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discussió vergonyosa a Telecinco: “Ves a prendre pel c…, envejós! No ets ningú”
  • CA

És habitual que els col·laboradors de Sálvame es diguin de tot en directe. Ara bé, poques esbroncades tan fortes hi ha hagut com la d’aquest dilluns entre Anabel Pantoja i Rafa Mora. Són companys des de fa anys, però no se suporten. De fet, ambdós van ser expulsats del programa una setmana per una discussió en la que van acabar perdent els papers. I ara, només un parell de mesos després, han tornat a enfrontar-se.

Rafa Mora feia un comentari ofensiu sobre Isabel Pantoja i la seva neboda esclatava per defensar-la: “Em cago, em cago… No respondré a res més després del que acabo d’escoltar. Estic fins aquí! Ets molt pesat i m’és igual que siguis amic del meu cosí, Rafa Mora. Parla de la teva mare i dels teus amics, però deixa la meva família en pau. Ves a prendre pel c… i marxa amb Bertín Osborne a muntar a cavall”, etzibava la tertuliana fora de si.

Anabel Pantoja es defensa a 'Sálvame' - Telecinco
Anabel Pantoja es defensa a Sálvame / Telecinco

Rafa Mora no callava, és clar, i atacava la companya sense cap mena de pietat: “Ara que faran un documental sobre tu creus que ets algú. Doncs no, no ets ningú. Simplement ets una tertuliana com tots nosaltres però que va entrar aquí per ser la neboda d’Isabel Pantoja. Et vaig conèixer fa molts anys i eres una noia humil i legal… No sé què t’està passant”.

Anabel Pantoja l’acusava d’estar gelós perquè ella tindrà un documental i ell no: “Ets un envejós! Jo no dic que sigui millor que ningú. Però és clar, veig que portes l’orellera… Ara ho entenc tot! Deixa la meva família en pau. Ets maligne!”. Una nova discussió a crits que acabava amb els dos fora de plató.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa